kiezelstenen - kleur en materiaal keuze

Werkwijze

Totaalconcept

Het liefst werkt IDI een totaalconcept uit omdat alles in verbinding staat. Uiteraard hoeft dit niet in een keer uitgevoerd te worden, maar op die manier ligt een passend plan al klaar voor de toekomst. Tijdens elk project, of het nu groot of klein is, wordt een werkwijze doorlopen die het project-en beslissingsproces faciliteert.

Definiëren

Bij het definiëren van de wensen en eisen is het begin breed, vrijblijvend en onderzoekend.

Ontwerpen

Ontwerpen gebeurt doorlopend in alle fases, maar wordt specifieker naar mate de processen vorderen.

Uitvoeren

Uitvoeren begint als alle keuzes en beslissingen gemaakt zijn.

Definiëren

Wensen en verwachtingen worden tijdens deze fase gedefinieerd. Hierbij moet men denken aan de bouwkundige en-inrichtingswensen. Het begint met een inventarisatie van de ruimtes, meubilair en stijlen. Na een analyse worden een paar opties gepresenteerd waar een match gezocht wordt met behulp van tekeningen, sfeerbeelden, kleur en materialen. Zodra een voorlopig ontwerp gekozen is kan overgestapt worden tot het verder detailleren van het ontwerp.

Moodboard met plattegrond tekening, sfeer beelden kleur en materiaal voorstel.
Digitale "mood board" met plattegrond tekening, sfeerbeelden, kleur en materiaal voorstel.

Definitief Ontwerp

Een definitief ontwerpfase is het proces waar de vertaling van de wensen en materiaal keuzes verder uitgewerkt wordt. Tevens wordt gekeken naar het budget en deze wordt getoetst met de ideeën. Tijdens deze fase zullen bezoeken naar showrooms gepland worden om tot beslissingen te komen.

Monica aan het werk tijdens een één-op-één sessie met een client.
Monica legt het ontwerpvoorstel uit tijdens overleg met haar cliënt.

Uitvoeren

De concrete vertaling van de werktekening en moodboards tot realiteit. Wanneer nodig kan een vergunning aangevraagd worden. Met de werktekeningen en inrichtingskeuzes kan een prijsaanvraag bij aannemers gevraagd worden. Tevens worden de bestellingen geplaatst voor de inrichting.

bestaande ruimte voor de erker.
Het erkerproject tijdens de bouw. Plafond, oude stuclaag en vloeren weggehaald.

Suppliers

I-Design-Interiors heeft een groot netwerk van professionals en leveranciers op het vakgebied met wie zij graag samenwerkt. Ons doel is u ontzorgen, snel kunnen leveren én de beste prijs / kwaliteit te bieden.

Meer informatie over I-Design-Interiors

I-Design-Interiors creëert leefruimtes waar je je thuis voelt.