The Pent house

'The Wow-Effect'

The Wow-Effect

When you're considering the purchase of a penthouse, the least you can expect is a “wow” experience. The apartment on the top floor of an apartment building had the potential but needed to be refurbishing to achieve that expected surprise.

The very narrow entrance hallway was widened to create a spacious entrance hall with custom made closets. To achieve this a bathroom had to be demolished. The new steel with glass doors creates a clear spatial separation between the hall and the rest of the apartment. The addition of high bookcases adjacent to the door anchor the living room area. The kitchen was moved so that it could be integrated with the open space. Particular attention was paid to maintaining a balance between the symmetry of the roof and the asymetry of the structural elements.

Before After
existing kitchen guest bedroom after renovation

About I-Design-Interiors

There is not one good solution but a better choice. IDI can help you make it!
Give us a call and let's meet.